Vervroegde controle

Ruben moest pas begin november naar UMCG voor controle maar na de bactrimel kuur van paar weken geleden bleef hij maar kwakkelen. Hoest snot dikke amandelen en niks tot weinig eten. En dus maar een vervroegde controle aangevraagd...
Maar toen bleek ook de schoolfotograaf op school te komen vandaag. En tja deze mama is foto-gek en dus een plannetje met juf gemaakt om het toch voor elkaar te krijgen.
Om 8:45 stonden Ruben en zijn klasgenoten al bij de fotograaf en voor 9 uur reden wij naar UMCG. Prima planning en volgens mij een leuke klassenfoto. Ik stiekem ook even een fotootje gemaakt...

Klokslag half 10 zaten wij in een kamertje op de poli van het Beatrixkinderziekenhuis. Wegen, meten, longfunctie blazen en praten met dokter/ dieetiste stond op de planning.
Het verliep voorspoedig gelukkig qua planning. Ruben heeft grote ontstoken amandelen en aangezien deze vaker problemen veroorzaken willen we ze er nu eruit hebben. Dus een verwijzing naar kno. Hopelijk gaat dat snel.
Longfunctie was beetje gezakt. Nu 95%. Het viel me nog mee ... Ruben is niet fit dus tja het was te verwachten. Tijdens het verwijderen van de keelamandelen wordt er ook weer een bronchoscopie gedaan.
Lengte/ gewicht is hetzelfde als vorige keer. Maar ja ook dat was te verwachten aangezien Ruben momenteel leeft op sondevoeding. Er gaat weinig tot niks door zijn mond. Ruben gaat weer een nieuwe nutrini drink proberen. Iets van jucy/ ranja achtig. Ik denk dat het weer een verloren zaak is, maar wie niet waagt... ;-)


Reacties

Populaire posts van deze blog

Einde

Mic Key

pseudomonas