week voor kerst

Nog een weekje en dan is het alweer kerst. Helaas geen witte kerst... 7 jaar geleden was dat wel anders..

Hoe heerlijk was dat!! En wat was Ruben nog klein ♡ nog een maandje en dan wordt deze kleine peuter 10 jaar!! Wow. En nog steeds onze lieve vrolijke stuiterbal met zijn eigen willetje. Zo moest er dit jaar een kerstman in zijn haar geschoren worden, haha. Succes kapster. Maar uiteindelijk was een ster ook wel weer goed.

Lisa is sinds de herfstvakantie begonnen met muziekles. Muzikale vorming; basis dingen van muziek leren en dus ook klokkenspel en blokfluit. Afgelopen vrijdagavond had ze haar eerste kerstconcert met de muziekvereniging.
Je ziet lisa in het donker vooraan,
zijkant meest rechts meisje

En natuurlijk was mama super trots. Want.ook ik heb altijd muziekles gehad.  Ook eerst algemene muzikale vorming en vanaf mijn achtste viool gespeeld. Ja echt!! Ik doe er niet veel meer mee maar altijd veel plezier mee beleeft.

En zo zijn we in de week voor kerst beland. De kids hebben behoefte aan de vakantie. Ze zijn moe en hangerig. Gelukkig wel aardig gezond.
Nog geen bericht van een bronchoscopie voor Ruben. Dat zal vast in het nieuwe jaar komen. Nu eerst nog even de kerstfeesten op school en dan op naar het einde van 2016

Reacties

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas