family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

zondag 11 september 2016

15 jaar geleden

11 sept 2001... Iedereen weet deze datum vast wel en meestal weet je nog wel waar je was toen je hoorde van de vliegtuig aanslagen op de twintowers.
Ik woonde en werkte toen in Zuid Afrika.  Iets wat nog zo kort geleden lijkt maar dus al 15 jaar geleden... wow tijd vliegt echt. Hoe cliché!!

Maar heel stiekem heb ik niet veel aan 15 jaar geleden gedacht... vandaag dagje in en rond huis. Tenminste voor Ruben en Lisa. Want het was best te merken dat ze gisteravond pas om half 10 in bed lagen. Het was damsterdag met de gebruikelijke papiercorso. Lisa deed dit jaar ook mee met haar school. Dus dat was smiddags aan de kant van de weg staan en savonds weer. De kids vonden het een groot feest. In het donker buiten zijn en naar huis fietsen en pas om half 10 in bed. Ze hebben ook volop genoten (papa en ik vandaag dus niet zo van hun humeur, hihi)

Lisa en haar vriendinnetje Anna

De wagen van Lisa haar school
Nav de film Rio

Hoop plezier!!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen