family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

woensdag 20 juli 2016

Nog 158 dagen...

en dan... is het kerst!!! De heerlijkste tijd van het jaar. Gezellig, KOUD en fris. Vandaag was het noodweer. Vreselijk.
Terwijl Lisa zich vermaakte met haar vriendinnetje in het zwembadje in de tuin, zaten Ruben en ik binnen in de koelte. Nou niet heel koel maar met 22 graden en een waaier was het oke. We hebben heel wat Rox filmpjes gezien, memory gespeeld en de autokleed maar naar beneden gehaald. Het is wat...
Ruben knapt maar langzaam op met de kuur. Hij stort zo nu en dan in en ook het hoesten is nog niet weg. Toch ff in overleg geweest met de dokter. Ze willen graag de tweede week kuur afwachten, omdat Ruben wel vaker later reageerde op een kuur en daarnaast weten de dokters nu niet goed welk ab ze dan moeten geven. De keelkweken laten nl niks zien. Volgende week woensdag naar umcg en zijn de klachten dan nog niet weg en heeft Ruben nog een lage longfunctie dan willen ze een bronchscopie bij hem doen. Om toch beter in beeld te krijgen wat Ruben nodig heeft. We wachten dus af en hopelijk slaat de kuur snel aan.

Lisa en haar vriendinnetje

Politie memory

Rubens grootste vriendGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen