pasen

Het was een druk maar leuk weekend!
Vrijdag hadden we allemaal plannen gemaakt maar dat viel letterlijk en figuurlijk in het water. Lisa zou dagje naar oma en ik zou met Ruben naar een zorgboerderij gaan kijken. Per mei krijgen we vanuit Ruben zijn pgb een logeerweekend, maar ja nu nog de klus om een geschikt plekje te vinden. Ruben gaat dan niet logeren maar 2 zaterdagen heen.
Vrijdag was het prut weer en aangezien Ruben niet zo van nat houdt en we de boerderij als een positief iets willen laten zijn heb ik de afspraak maar even verzet. En ook Lisa wilde liever bij mama blijven...
En dus pakte ik de boel bij elkaar en zijn we richting de apekooi/ balorig gereden. Iets wat de kids super leuk vinden maar wat we soms een x in de vakantie doen. We kwamen om 11:30 aan en om 16:00 kreeg ik ze met moeite weer mee in de auto naar huis. Kletsnatte haren, rode hoofden maar helemaal in hun nopjes. :-) en mama had lekker een middagje gekleurd. Relaxed!!
Zaterdag was een dag van boodschapjes doen en vriendje Nathan kwam smiddags spelen. Zondag naar de kerk. Jezus leeft!! Wat een feest om daar aan te denken en te vieren. Ik mocht voor het eerst zingen in onze nieuwe gemeente. Heerlijk om weer op het podium te staan met microfoon in de handen.
Na de kerk hadden we een heerlijke paasbrunch bij oma Gea en daarna gingen de kids met papa en collega van Theo met zijn 2 meiden skeeleren op de dijk in Delfzijl. Bultjes af....zoef. Brrrr niet goed voor mama's hart.
Maandag ochtend heerlijk relaxed wakker worden en thuis rommelen. Theo ging smiddags met de kids en zijn collega met zijn meiden bowlen. Daarna hebben we met ons 4en gegourmet. Feest compleet.

En nu weer even een paar gewone weken. En dat is ook goed. Ruben zijn gezondheid is aardig stabiel. Hij eet laatste tijd wel slecht maar hopelijk is dat een periode die snel weer voorbij gaat.
Volgende week controle bij accare. We willen met zijn psychiater over de methylfenidaat hebben want we zijn een beetje bang dat het zijn lengte groei beïnvloed.  Deze buigt nl af naar de -2 lijn van de groeicurve...en hij is al niet de grootste.


Zingen in de kerk
Ik val lekker op in mijn roze outfit

Smullen
Reacties

Populaire posts van deze blog

Einde

Mic Key

pseudomonas