family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

woensdag 20 januari 2016

groot onderzoek 2016

Het was vandaag weer zover. Jaarlijks grootonderzoek.
Helaas had ik tijdens de vorige controle geen witte emmertjes meegenomen dus geen emmertjes vullen dit jaar. Ahhhh wat jammer :-p
Vanochtend konden weer eerst Lisa naar school brengen en daarna gelijk door richting UMCG!
De planning verliep erg gesmeerd en eigenlijk hebben we nergens heel lang moeten wachten.
Na 9 buisjes bloed was het ergste van vandaag achter de rug. Ik ben zo trots op onze Ruben. Hij deed het super bij alle onderzoeken. Geen traan en geen geklaag. Zo ontzettend knap!!

Na het bloedprikken was longfunctie blazen aan de beurt. Ook daar deed Ruben zo goed zijn best. Ongelooflijk hoe hij het allemaal deed. En dat met adhd... best lang stil moeten zitten, luisteren en op de juiste manier reageren . Groot pluim voor onze stuiterbal ♡

Rond 11 uur begon het praatspreekuur...We hebben de diĆ«tiste gesproken, verpleegkundige,  maatschappelijk werkster en longarts. Dat was ook wel weer genoeg voor 1,5 uur.
Toen stond alleen een buikecho en longfoto op programma. De buikecho was geen pretje, veel vieze gel op de buik en pijnlijke ribben volgens Ruben. Rond 2 uur liepen we richting de auto....Groot onderzoek 2016 afgerond. Yeah!!

2 opmerkingen:

  1. Yeah!!!! En dat het nog maar lang goed mag gaan met jullie topper!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ruben we zijn heel trots op jou. En dikke pluim voor papa mama en zuslief.

    BeantwoordenVerwijderen