family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

donderdag 17 december 2015

december stuiter maand

Zoals elk jaar verbazen we ons hoe druk de kids worden in deze maand. En elk jaar worden we bij tijd en wijlen een beetje gek van het stuiter gedrag.  Toch is het een gezellige mnd met allerlei leuke feestjes. Tussendoor had Ruben een week augmentin kuur. Helaas reageerde hij deze keer er niet zo goed op. Ja de hoest verdween wel maar oei oei oei wat was Ruben misselijk en beroerd. Dus ipv 2 weken kuur zijn we na een week gestopt. Gelukkig knapte Ruben daarna op en verdween de misselijkheid.  Nu nog een paar dagen en dan is het vakantie. 2015 bijna ten einde. Klinkt zo cliché maar wat vliegt de tijd. Volgende mnd wordt Ruben alweer 9 en 3 weken later Lisa 7. Waaahhhh waar blijft de tijd.

Ruben die zijn eigen zelf gekochte bloemen bewonderd. Zo mooi om te zien dat Ruben geniet van de schoonheid van de natuur.

En ook is de sterfdag van mijn vader voorbij gekomen. Alweer 4 jaar geleden. Lisa had een zelf geschreven briefje voor opa geschreven. Zo lief ♡

1 opmerking:

  1. Hoe zoet! Geniet straks van alle mooie dagen met je gezin. En straks in januari keert de rust vanzelf wel weer terug! (Na alle verjaardagen dan..). Kus

    BeantwoordenVerwijderen