verrassingsdag

Woensdag 30 september stond al een poos te wachten... De verrassingsdag van stichting taaie rakkers. In maart had ik Ruben er voor opgegeven. En nu was het zover. Ruben en Lisa wisten van niks :-) De dag zijn we dus ook gewoon begonnen net als andere schooldagen. Ruben werd ook gewoon  met de taxi opgehaald. Daarna vertelden we Lisa het geheim... maar ja wat we gingen doen wisten wij ook niet. Al gauw stonden Bert en Chris van de stichting al voor de deur. Snel alles bij elkaar gegraaid en daar gingen we... in een mega auto (volvo xc90, luuuxxxxxeeee)
Bij Rubens school begon het feest. Wij slopen stiekem het gebouw in terwijl Bert even later aan kwam scheuren achtervolgt door de politie!! Bert en Chris hadden met rubens juf gesproken en zo zat Ruben met zijn klas in een lokaal bij de voordeur. Ze konden de achtervolging en arrestatie perfect zien.  Terwijl Bert geboeid in de auto zat liepen de agenten naar binnen en vroegen of er iemand was uit Appingedam. Ruben zei later "ik trilde helemaal" :-)
Ruben werd meegenomen (gevolgd door de hele school!!) en bij de politie auto werd hem verteld dat hij een bijzondere dag kreeg. Geweldig!! Hij mocht Bert bevrijden en toen samen met ons in de mega auto, uitgezwaaid door de hele school en begeleid door de politie op naar de volgende verrassing.
Na anderhalf uur kwamen we aan in Ijsselmuiden. Voor de kids was het zo lastig om niet te weten waar we naar toe gingen om de 10 min werd er dan ook gevraagd "zijn we er al?"
In Ijsselmuiden kwamen we in een loods met een super grote racebaan voor autootjes. Woooooow... een heerlijke tijd hebben Ruben en Lisa (en ook wij)  gehad hier. Rond half 1 kregen we een uitgebreide broodmaaltijd. Alles was zo top geregeld.
Half 2 werden we overvallen door 2 politie-motoragenten. De kids kregen een 'echte' bekeuring voor te hard rijden :-D natuurlijk mochten ze even op de motoren zitten.
Daarna werden onder begeleiding van de politie begeleid naar Zwolle centrum. Haha inclusief sirene en zwaailichten. Het laatste kruispunt werd voor ons afgezet en zo kwamen we aan bij circus  Herman Renz!!! Wat een belevenis....
2,5 uur genoten, we zaten voor aan, wat een show!! Ruben roept al heel lang dat hij graag naar een groot circus wilt en dat had ik dus ook geschreven naar de stichting taaie rakkers.  En zie hier....wens vervult. Super!! Om half 6 liepen we de circus tent weer uit en daar stond de volgende verrassing. Een tuctuc. Papa ruben en lisa mochten achterin en werden zo naar de volgende locatie gebracht... De Mac!! (Ik reed met Chris en Bert mee in onze luxe auto)
In de mac lekker gesmikkeld en toen echt weer richting het hoge noorden. De eerste sterren werden volop bewonderd in de auto en ook alle kadootjes die de kids tijdens de hele dag hadden gekregen. Wat een verwennerij. Thuis aangekomen hebben we Bert en Chris uitgebreid bedankt, gedag gezegd en uitgezwaaid. Terwijl we wat aan het bijkomen waren ging opnieuw de bel. Theo en ik zeiden tegelijk "oh we hebben vast wat vergeten in de auto" Dus ik trok zo de deur open en daar stonden Chris en Bert met 2 mega kado's in hun handen. WAAAAA?! Dus verrassingen van begin  tot het einde. Haha. Het leek wel sinterklaas. Ruben kreeg een mega grote afstandsbestuurbare auto en Lisa ook zoiets maar dan een vliegtuigje met hello kitty erin. Zoooooo leuk!
En toen gingen de heren echt weg! Rond half 10 lagen de kids in bed en papa en mama gevloerd op de bank :-D wat een dag. Geweldig!








Reacties

  1. Super wat gaaf . Vind het zo leuk om te lezen wat zullen jullie hebben genoten

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas