family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

maandag 26 oktober 2015

toedeledokie herfstvakantie

En de herfstvakantie is ook alweer voorbij.
Terug naar rust en regelmaat. Euh.. hopelijk dan want de stuitertijd komt er aan met sintmaarten, sinterklaas, kerst, oud&nieuw etc.
Super gezellige tijd maar niet altijd handig als je naar rust en regelmaat verlangt :-p
De herfstvakantie hebben we in elk geval goed doorlopen met natuurlijk, voor de kids, het hoogtepunt ponyparkslagharen. Maar natuurlijk stonden er ook logeerpartijtjes op de planning. Lisa ging bij 'hoge oma' (oma woont in een flat en Ruben noemde haar daarom zo als kleuter) logeren en Ruben voor het eerst bij zijn vriend.
Ik ben dan zo dankbaar dat de moeder van zijn vriendje dat wilt en ziet zitten. Gelukkig was Ruben goed gegroeid en hoefde de sondevoeding pomp niet mee, maar ja wel een tasje met medicijnen. Die dan ook via mic key gegeven moeten worden. Maar het ging super en was zeker voor herhaling vatbaar :-)

Vandaag dus weer naar school. Maar geen huis leeg voor mama... het is maandag dus manlief heeft vrij maar nu is hij ook nog in de ziektewet. Vrijdag sloeg zijn hart op hol (ws door de afgelopen mnd grieperig en verkouden geweest te zijn en niet genoeg rust gepakt) dat was best even schrikken. Dus nu moet Theo rustig aan doen.  En dat is nieuw voor ons allemaal... ;-)

Nog een paar kiekjes van de afgelopen dagen

Liefffff

Ruben en zijn vriendje Joost
(met gebroken elleboog)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen