family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

maandag 12 oktober 2015

bliksembezoek

Vanochtend moesten we al om 7 uur in het umcg zijn. Dus het was vroeg opstaan. Gelukkig loonde ons vroeg opstaan doordat Ruben al om 7:45 naar de ok werd gebracht. Ruben wist niet veel meer van de vorige keer narcose dus hij was zeer gespannen maar oe oe wat was hij dapper. Zo trots op onze jongen.
Papa ging natuurlijk mee de ok in en gelukkig viel Ruben rustig in slaap. Rond half 10 stonden we alweer naast zijn bed in de uitslaapkamer. Maar hij sliep zo lekker dat hij pas na 10 uur zijn ogen open deed. Helemaal suf en high. Best stiekem wel een beetje grappig hoe hij toen deed. Clown ♡ .
Al snel gingen we terug naar de afdeling en niet veel later scheurde Ruben weer rond op de fietsjes. Haha. Hoezo rustig doen na narcose....
Het was echt een bliksembezoek want om half 1 reden we alweer richting huis. Nieuwe buisjes in de oren en de longarts heeft een goede blik in de longen kunnen werpen (en ze was tevreden)
Nu bijkomen van het bliksembezoek en hopelijk duurt het weer zo lang voordat er een narcose op de planning komt staan.

Wachten wachten wachten

Schoneslaaper♡


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen