kastanjes zoeken en een natte pak

Zaterdag was het heerlijk herfstweer. Een park/ bos bij ons in de buurt is dan een favoriet kastanje zoek gebied voor ons. Dus hup de kids en hond in de auto geladen en op naar ekenstein. Eerst moest de speeltoestellen het ontgelden en werden er de nodige mooie foto's gemaakt ;-)
Daarna werd het tijd voor het zoeken naar kastanjes. Onderweg naar de kastanje bomen liepen we langs een vijver. Ruben en Lisa waren aan het dollen en gek doen. En ja hoor... je voelt het vast al wel aankomen... plons daar gleed Lisa de vijver in. Zo voorover met hoofd eerst. Tjee wat schrik je dan. Dus ik als een gek er naar toe rennen, maar het gras was enorm drassig. Dus boem daar lag ik (weer een aardbeving in Groningen :-p )
Uiteindelijk Lisa uit de vijver getrokken . Die was flink geschrokken en ook zich erg zeer gedaan. Zo met haar hals langs de steiger gegleden. Auwts.
Alle kleren uit hup mijn shirt aan en toen naar de auto. Ben blij dat we niemand tegen kwamen ... maar aan de andere kant, tjonge wat worden ze groot en dat merk je vooral als je ze een hele tijd moet tillen.
Gelukkig zijn we met de schrik vrijgekomen...en hopelijk een goede les voor de kids om niet bij het water gek te doen....
Helaas dus geen kastanjes gevonden deze keer maar wel een paar mooie foto's :-)Reacties

  1. Schrikken Esther. Enerzijds mag je blij zijn dat het Ruben niet was, in zo'n vijver zitten waarschijnlijk veel pseudomonasjes, die Lisa beter van zich af kan slaan.
    Heeft ze geen pijn meer nu?
    Prachtige hond is het geworden, de glans ligt op de vacht!
    Groetjes, Martina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas