family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

zondag 10 mei 2015

mei vakantie deel 1

De eerste week van de mei vakantie stond in het teken van julianatoren,  logeren in Amersfoort (bij Rianne en haar 3tal, Jenoah,  Menthe en Raphael) thuis rommelen,  logeervisite van Lisette en dochter Noa, moederdag en helaas een bezoekje aan eerste hulp van UMCG.
Hieronder vind je de foto's van de eerste week. Alleen geen kiekje van ons bezoek aan de eerste hulp van UMCG ;-) Ruben is de hele week al hees schor en een blaf hoest. Vrijdag contact gehad met longarts. Maar samen kwamen we tot de conclusie dat het ws een bovenste luchtweg infectie zou moeten zijn.  Vanmiddag werd Ruben wel heel erg benauwd en was er zelf ook onrustig van. Maar na een check up is het nog steeds een luchtweg infectie en keelontsteking.  Door taai slijm komt ws dat benauwde gevoel.  Morgen eerst maar naar zijn eigen arts bellen voor overleg. Gek dat we de kinderartsen van de eerste hulp niet vertrouwen....
Hopelijk wordt de tweede week ook een funweek en geen ziekenhuis week.

JulianatorenLogeerpartijtje.. samen ijsje eten
(Ruben Lisa Raphael Menthe Jenoah)


terug naar huis
met een bus en drie treinen
wat een feest!!

1 opmerking:

  1. Herkenbaar Esther! Je moedergevoel zal je niet bedriegen. Hopelijk kan Ruben met een oraal kuurtje lekker genieten van zijn 2e week en jullie dus ook!
    Groetjes, Martina

    BeantwoordenVerwijderen