klaar voor de start...

Het laatste vakantie weekend is aangebroken.  Zijn de 6 weken echt voorbij?? Waar is het gebleven. Ik zag best een beetje tegen  de zomervakantie op. De voorjaarsvakantie was nl niet erg goed gegaan met onze 2 stuiterkindjes. Dus tja nu waren het 6 lange weken. Maar verbazingwekkend is het voorbij gevlogen en viel het reuze mee. Alleen de afgelopen dagen was het hang en zeur werk. Ze zeggen toch altijd "de laatste loodjes..."
We hebben super geluk gehad met het weer. De lange broeken zijn de kast niet uit geweest. En met de start met de opkikkerdag en vorige week naar Ameland hebben we een geniet vakantie gehad. Ruben heeft flink gehoest masr zoals we hoopten, de gezonde lucht van Ameland deed hem goed en de hoest is helemaal verdwenen.  Geen kuur nodig gehad :-)
En nu in de startblokken voor school. Ruben naar groep 3 van 'de groninger buitenschool' en Lisa naar groep 2 van de nieuwe school 'de vuurvlinder'. Allemaal heel spannend maar ze hebben er ook veel zin in. En mama stiekem hoor ;-) weer terug in structuur al zal ik wel moeten wennen. Want ook Lisa blijft op school eten; continu rooster Van 8:15 tot 2 uur school. Alle dagen behalve vrijdagmiddag. Best pittig voor kleuters. We zijn dus ook benieuwd hoe het zal gaan.
Voor nu staan we in de startblokken...en genieten we nog even van onze laatste vakantie weekend.

Reacties

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas