nieuwe fase

En dan zitten de eerste vernevelingen op de i-neb erop. Ruben doet het super. Het is natuurlijk even wennen, maar hij vindt het tot nu toe niet erg. Eerder wel stoer :-)
Vandaag komt eindelijk de tadim binnen. Dat moest natuurlijk problemen opleveren. Vanuit ziekenhuis was het recept naar de leverancier gestuurd, maar toen het bij de apotheek aankwam wisten zij van niks en stuurden ze het gewoon terug. Dus.....
Maar goed, nu weet de apotheek er ook van en vanmiddag gaan we het halen.  Ruben is de enige die het gebruikt bij onze apotheek dus voor hen ook alles nieuw. Ik begreep dat we er naalden bij krijgen.... euh om het 'water' bij poeder te doen?!? Wie kan me dat vertellen?
Het is altijd wennen met nieuwe medicijnen en je moet je draai weer vinden hoe alles op te ruimen. Nieuwe bakjes erbij, alcohol enz enz.

Verder genieten de kinderen van de vakantie.  Ik had veel gepland zodat de kids geen verveeldagen zouden hebben en het gezellig thuis zou blijven. Zo waren er flink wat speelafspraakjes bij oma's, nicht, vriendjes. Daarnaast zijn we als gezin een dagje naar de dierentuin geweest en familiepark Nienoord. Heerlijk om samen op pad te zijn en de kids te zien genieten.  We zijn ook dankbaar dat we dit allemaal kunnen doen  want we beseffen echt dat er velen zijn dit allemaal niet kunnen betalen. De kortings bonnen van de jumbo hebben ons ook flink geholpen :-D

Nu gezellig een dagje thuis en dan mag Lisa morgen weer naar school. Ruben is de hele week nog vrij dus ik zal nog even wat dingetjes voor hem verzinnen.
De afspraak bij de psychiater laat op zich wachten dus Ruben heeft nog geen medicijnen voor zijn ADHD. Maar met dit lente weer en vrije dagen kan hij goed zijn energie buiten kwijt. Ik vind het nog steeds moeilijk dat hij medicijnen nodig heeft om zich te concentreren, maar eerlijk is eerlijk ik zie hem nu niet in groep 3 zitten achter een tafel. En tja na de zomervakantie mag hij echt naar groep 3.

Naast het genieten van de vakantie zijn we zondagavond ook enorm geschrokken.  Mijn schoonmoeder heeft zondag avond een hersenbloeding gehad nav een aneurysma. Maandagochtend is ze geopereerd en momenteel ligt ze op de IC. Haar toestand is kritiek en de aankomende dagen zal blijken hoe nu verder.... zeer spannende situatie wat me opnieuw deed beseffen dat ons leven aan een zijden draadje hangt!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo