lente


we genieten van het mooie weer. Tenminste... de kinderen genieten ervan. Ik heb veel last van hooikoorts, dus helaas ben ik veel binnen. Maar het is heerlijk dat Ruben en Lisa veel buiten kunnen spelen en daar genieten ze ook met volle teugen van.
De foto is door juf op school gemaakt. Bij Ruben op school hebben ze een heleboel mooie skelters en ligfietsen. Dat is dan weer een voordeel van bijzonder onderwijs. Allemaal sponsering. Theo, papa de fietsenmaker, heeft al verschillende skelters onder handen gehad want het onderhoud liet wel wat te wensen over. Maar ja met geen concierge en allemaal juffen en 1 meester zijn er weinig klusjesmensen op school en dus is Theo al een paar aan het klussen geweest bij Ruben op school.
Gisteren even met juf aan de telefoon gesproken. Ze is zeer tevreden over Ruben. Hij doet het voor zijn doen erg goed. Het is een heerlijk blij joch, zei ze :-) Nou daar worden we als ouders dan ook weer blij van. De reden dat we even met elkaar spraken is dat we het proces gaan inzetten om Ruben toch medicatie te geven voor zijn onrust/ drukheid/ hoe je het ook wilt noemen. Juf gaf aan dat Ruben waarschijnlijk veel beter tot leren komt als hij de rust heeft. Dat is momenteel ver te zoeken. Hij ziet en hoort alles, zit geen moment stil.... en tja volgend jaar mag hij naar groep 3 en dat is achter een tafeltje zitten. Euhhhh dat zie ik nu nog niet gebeuren. Ook thuis is Ruben slecht te sturen en dus ook vanuit ons kwam toch de vraag 'is het tijd voor medicatie?' Dus nu een verwijzing naar de psychiater en dan afwachten hoe Ruben erop gaat reageren.

Vanochtend met Lisa haar klas meegeweest naar de boerderij, lammetjes kijken. Ik wist helemaal niet dat ze vandaag gingen en werd pas op het laatst gevraagd om mee te rijden. Maar ja Lisa in haar lichtblauwe broek en witte vest mee. Ik dacht laarzen gauw halen en dan moet het wel goed komen.... ja dat ging ook goed totdat mevouw plat in de gier viel. JAAAA echt. Tot haar ondergoed vies en stinken. We hebben haar op de boerderij maar uitgekleed en met deken om in de auto en hup naar huis onder de douche. Ik ben benieuwd of ik haar kleren schoon krijg. Pfff wat een ochtend.
Het is wel een stuntel hoor onze Lies, Laatst ook al in de sloot gevallen. Hahah. Nou ja zo beleef je nog wat...
Lisa geniet ook volop van het buiten leven. Afgelopen weekend heeft Theo toch maar de grote fiets aan Lisa gegeven. Als we samen willen fietsen is dat toch beter dan zo'n mini fietsje. Helemaal trots... en ach ja niet iedereen heeft een fietsenverkoper/ maker als papa :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas