lijkt zo

Zondagochtend, Ruben en ik staan op het station in Amersfoort. Ruben danst heen en weer en jubelt ' wanneer komt ie nou?!?' Een wat oudere man staat er bij en na de zoveelste, wanneer komt ie nu, zegt de man... "kijk maar op het bord daar staat de tijd"
Ruben reageert niet en ik zeg dan maar, 'hij kan nog niet lezen en klokkijken' waarop de man zegt 'oh maar hij lijkt al wel zo oud' Een hele logische reactie van die man... maar tja soms lijkt iets zo maar is het niet. Dus zei ik 'ja dat kan maar in zijn hoofd is hij nog niet zover' ...stilte....

Een situatie die niet veel voorstelt maar die me wel weer even bewust liet worden dat onze dappere stoere kabouter anders is. En dat is soms wel even slikken. Heerlijk dat hij lekker zijn eigen ontwikkeling heeft, maar tja we leven nu in deze wereld en dat is soms wel even moeilijk. Ruben doet het op zijn eigen manier geweldig en dat is wat telt, maar soms....

En dan hadden we gisteren een oudergesprek met de juf van Lisa. Wauw wat doet onze Lies het heerlijk op school. Juf was zeer tevreden en met 2 super uitslagen van de citotoets fietste ik trots naar huis.

Wat hebben we toch 2 super kinderen ♥♡♥♡

Reacties

  1. Onze ruben is een topper. Trots op hem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben maar gewoon trots op allebei jouw kanjers. Ook Ruben komt er wel, op zijn manier, op zijn tempo, opweg naar zijn bestemming in dit leven.
    Heel even een verdrietig moment voor jou, maar je plaatst het zelf al in perspectief. Goed zo!!

    Liefs Riet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas