family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

donderdag 6 februari 2014

groot onderzoek #6

6 jaar met cf betekent dat het gisteren het 6de groot onderzoek was voor  Ruben. Elk jaar wordt Ruben binnenstebuiten gekeerd  en bekeken. Alles wordt gecheckt. Dus het was gisteren vroeg opstaan om op tijd in het UMCG te  zijn.
Ons geduld werd gelijk op de proef gesteld want na het bloedprikken zou de dieetiste en fysiothetapeut langs komen, maar tot kwart voor 10 was er niemand te bekennen. Grom!!
Ruben was blij dat het bloedprikken voorbij was en hij vermaakte zich wel op de afdeling. Lekker fietsen en spelen met het speelgoed van de afdeling.
Ruben deed het zo super goed gisteren. Zo stoer en dapper. De zenuwen waren goed voor het loskomen van zijn ontlasting, die al 2 dagen vast zat. :-) maar na het bloedprikken en echo (wat hij dus ook heel spannend vond) waren zijn zenuwen weg en genoot hij van het spelen. Toen we naar huis gingen zei hij 'mam het was leuk in het ziekenhiis, ik wil wel blijven'♡ dussssss.... nou dat dachten we lekker van niet want de arts was ZEER TEVREDEN. Alle uitslagen die smiddags al binnen waren zagen er super uit. Longfunctie weer boven 100% en de rest een dikke duim. IJzer gehalte was alleen iets te laag, maar als dat alles is..... dan teken ik daarvoor, haha.
Volgende week uitslag van de kweek en ontlasting. We hebben goede hoop dat dan weer de pseudo weg is. Volgende afspraak over 3 mnd. Heerlijk.....

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen