eind in zicht

nog maar even en dan zit 2013 er alweer op
nog maar even en dan is het vakantie
nog maar even en dan vieren we weer kerst, oud & nieuw
nog maar even en dan worden de dagen gelukkig weer wat langer
nog maar even en dan wordt het hopelijk echt winter met sneeuw en ijs
nog maar even.... en dan zijn er medicijnen voor CF :-)

prachtig nieuws wat we de afgelopen weken hebben gehoord over de ontwikkelingen naar nieuwe medicijnen. We zijn altijd terughoudend positief over deze dingen. Maar desondanks is er goede hoop!!

We zijn allemaal erg moe in huize Visser. Het is geen pretje om hier 's ochtends te zijn. Iederen kibbelt, hangt en huilt om alles (inclusief mama ;-) ) en we zijn klaar voor de vakantie.
Met Rubens zijn gezondheid gaat het prima. Helemaal niks aan het handje en we hobbelen lekker verder. Straks een extra hoestwat opsturen en we gaan er stiekem vanuit dat die ook weer pseudomonas vrij is.

Afgelopen week hebben we bezoek gehad van 2 mensen van JGLM en die hebben ons prachtig bemoedigd met gebeden. We zien de uitwerking dan ook echt bij Ruben. Hij doet het super. Voor alle mensen die voor Ruben bidden, heel erg bedankt. En ja we hebben grote hoop voor de toekomst.


Reacties

  1. Hoi Esther ik volg je via blogger. En lees regelmatig hoe het met je gaat . En ja ik krijg kippevel als ik dit weer lees. Iemand die je niet kent zou niks aan je merken en denken wat een aardig spontane vrouw. Maar ik snap dat jullie erg moe zijn en af en toe even wilden dat je alles van je af kon pakken en het in de kast zou kunnen leggen. Gelukkig zijn er altijd wee rmooie momenten waar je naar uit kan kijken. XXX Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Esther,

    Ik hoop dat jullie 2013 al genietend en in rust mogen afsluiten en dat er een prachtig nieuw jaar voor jullie in het verschiet ligt. Ook ik ben blij met de positieve berichten, maar voel ook 'eerst zien en dan geloven'. Maar ieder lichtje is er een! Dat weten jullie als geen ander.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo