het gewone leven

Ohhh wat heerlijk... het gewone leven is weer begonnen :-)
Gisteren begonnen de scholen voor Ruben en Lisa weer. En wat waren ze eraan toe om weer naar school te gaan... en wat was mama er aan toe haha!
De vakantie in Villa Pardoes was geweldig maar ook vermoeiend, dus het was goed dat we een week er achteraan ook vrij hadden. Maar de verveling begon ook toe te slaan en de broer-zus ruzies waren veelvuldig. Dus mama's geduld werd op de proef gesteld en door de rare afgelopen weken en weinig tijd voor mama-tijd was dat heel lastig. Maar we hebben het gered :-) en nu dus hopelijk een paar 'gewone' weken. De herfst is ook duidelijk bezig en ik geniet daar volop van. Natuurlijk erg van alle schade en ongevallen door de storm van gisteren, maar oohh wat heerlijk die frisse neuzen, donkere dagen, kaarsjes, gezellig en knus. Ik leef weer een beetje op.
Ruben is gelukkig opgeknapt van de buikgriep. Helaas wel een kilo kwijt en de nasleep van de griep duurde lang. Maar hij begint weer een beetje 'gewoon' te eten en hopelijk komt die kilo er snel weer bij.
Lisa was afgelopen week ook aan het kwakkelen met buikgriep toestanden en ook haar gewicht is wat lager dan voorheen. Dus tijd om lekker te gaan genieten van de pepernoten en andere lekkernijen van de aankomende tijd.
In november moet Ruben pas weer naar UMCG voor controle, dus we gaan voor een paar heerlijk rustige weken met geen gekke dingen. Hoor ik een 'AMEN' ??? :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo