accepteren??

De dokter belde gisteren. Hij had overleg gehad met de andere CF artsen over de pseudomonas bacterie in Rubens longen. En.... het is een kwestie van accepteren en goed opletten.
We hebben nu dat beestje een flinke klap gegeven, helaas niet weggegaan, maar hij houdt zich koest. Dus we houden vinger aan de pols en gaan verder met de normale behandeling van Ruben. Dat houdt in; vernevelen met Colifin en een onderhouds ab Zythromax.
Gelukkig geen andere rare dingen voor nu.
De griep lijkt weg te gaan, Ruben is alleen nog niet 100% fit. Dus nog maar een dagje thuis en dan hopelijk weer een dagje naar school. Begin van het nieuwe seizoen gaat wel met grote hobbels hier in huize Visser. Nog maar 9 nachtjes en dan gaan we lekker naar Villa Pardoes. We hebben er enorm veel zin in. Gelijk de eerste dag mogen we naar de premiere voorstelling van Assepoester in Vlaardingen. Hoe leuk!! En de rest van de week? we laten ons verrassen. Misschien komt Djuna nog langs, we gaan natuurlijk naar de Efteling en genieten van alle leuks in en rondom de Villa.

Reacties

  1. Alvast heel veel plezier in Villa pardoes en bij assepoester en de efteling! En wat leuk dat Djuun misschien ff langs komt! Veel plezier! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeeel veel plezier bij Villa Pardoes en de Efteling natuurlijk, ik ben er ook geweest! Het was SUPER!!

    Veel liefs Saskia x

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo