hoe gaat het nu....

Het gewone leven is weer in volle gang. Ruben is de afgelopen 2 weken naar school geweest en we hebben ongeveer het juiste ritme te pakken. De taxi verloopt nog steeds zoals we het verwachten, onvoorspelbaar en chaotisch, maar we zitten er boven op en letten goed op dat Ruben niet te lang in een taxi zit. Het zijn lange dagen voor hem en we merken dat hij moe is. Gisteren dus Ruben zelf ook maar opgehaald want ik wist dat hij in een lange rit was gepland. Gelijk het taxibedrijf gebeld voor overleg want de lange ritten houdt Ruben niet vol. Volgende week is zijn vaste chauffeur weer terug van vakantie en dan ziet het er positief uit. gelukkig!!
Daarnaast gaat Ruben vanaf volgende week op school elke dag een half uurtje rusten in bed en hopelijk is hij dan niet zo extreem moe. Ruben en extreem moe uit zich in mega druk gedrag dus het was een drukke bedoening hier dus de afgelopen dagen ;-)
Verder geniet hij gelukkig wel van school en vindt ie het allemaal prima en leuk.
Ook onze dame geniet volop van het schoolleven. Lisa is de oudste van haar klas en ze geniet van het regelen en bemoederen (goh van wie zou ze dat toch hebben???) Ik ben blij dat onze kids het leuk vinden om naar school te gaan en het ook naar hun zin hebben.

Gisteren hebben we een hoestwat opgestuurd naar het UMCG, dus volgende week de uitslag of de pseudomonas bacterie weg is. We hopen het zo. Geen idee wat het vervolg zal zijn als ie niet weg is. We wachten maar af. Ruben doet het lichamelijk ook prima. Groeit, eet goed voor zijn doen en er is geen hoest of snot te horen/ zien. Mooi zo houden.

Op naar de herfst.... heerlijk!!

ps tijdens de opname van Ruben in het ziekenhuis mocht Ruben voor foto model spelen..... zo kregen we gisteren het krantje van UMCG; polsslag.....


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo