family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

maandag 30 september 2013

griepje

en zo gaat de griep ook ons huis niet voorbij. Mama en Ruben allebei gevloerd door de (buik) griep. Mama even iets erger dan Ruben. Oef das niet fijn zo'n griepje.... Ruben voelt zich 'gewoon' niet fit. Stort soms in met buikpijn en misselijk, koortsig en niet willen eten & drinken. Dus tja dat is dan thuis blijven. Ook morgen blijft ie maar even nog een dagje thuis.
Vorige week helaas van arts gehoord dat de pseudomonas bacterie niet weg is. Zo ontzettend balen. Alles voor niks gaat dan door ons hoofd.... deze week gaan de artsen overleggen wat nu de volgende stap is. Maar ik weet wel dat er heel wat overredenskracht moet zijn voordat we iets drastisch gaan veranderen/ doen. Ruben doet het, ondanks dit griepje, harstikke goed en dat willen we mooi zo houden. Die stomme medicijnen (welke natuurlijk niet echt stom zijn) maken hem soms meer ziek dan beter....

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen