dikke pech

helaas is een infuusopname een feit. Ook in de kweek van afgelopen controle zit weer de pseudomonas. En in overleg is besloten om Ruben gelijk op te nemen. Gelijk in de zin van volgende week. Vandaag horen we precies wanneer. Hopelijk maandag want dan hoeft Theo er geen extra dag voor vrij te nemen. Hij krijgt een 3 weekse kuur met 2 ab's. Het plan is om 3 a 4 dagen in het ziekenhuis te zijn (om alles goed in te stellen) en dan hopelijk met infuus naar huis om daar de kuur af te maken. Dat zou geweldig zijn. Maar dan moet alles goed mee werken.... fingers crossed dus.
Vandaag is Ruben weer naar school, De laatste dag van deze week voor hem, gelukkig maar want onze kabouter is moe....
Ook wij zitten er een beetje door heen. Wat een domper zo na de vakantie. Wat een gezeur...stomme CF!!! :-(

Reacties

 1. Bah bah bah....gewoon niet leuk.
  Sterkte volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon niet leuk :( Veel sterkte volgende week!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Esther,

  Gatver wat een tegenvaller voor jullie! Opeens word je dan nog eens extra het cf-wereldje ingezogen. Typisch dat ze er nu opeens haast achter zetten zeg. Maar goed, je er maar bij neerleggen en hopen dat de kleine man heel snel thuis kan gaan kuren. Ik probeerde je eigenlijk te mailen, maar kon gek genoeg je mailadres even niet vinden. Dus dan maar even zo!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Esther

  Ach dus toch zo snel. Maar dan is het ook maar achter de rug en is hij ruim op tijd voor Villa Pardoes overal vanaf. Veel sterkte volgende week en hopelijk mag hij snel mee naar huis.
  Liefs, Riet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas