dag 5 en 6

Gister was ik te moe om te schrijven. Het was een lange vermoeiende dag. Ruben is verhuisd naar een andere afdeling omdat M1 weekends dicht gaat. Helaas :-( Het werd een afdeling (M2 omcologie afdeling) waarop Ruben niet vrij mag rondlopen. Vast in een 'box-kamer' Gelukkig kregen we het wel voor elkaar dat we met Ruben naar beneden mogen om te wandelen. Maar het is verre van ideaal. Het is ook nog mega druk en vol op de afdeling en zo is de wachttijd zo gemiddeld 20 min voordat de zuster eraan komt.
Vandaag een veel relaxer dag. Vanochtend verplicht kamer zitten. Voordat het ochtend ritueel klaar was waren we al halverweg de ochtend (door de wachttijden) en toen moest de wissel van antibiotica op infuus nog plaats vinden dus pas na het broodje eten konden we naar beneden.
Gelukkig kwam op het laatst Ruchama met haar dochtertje Lisa nog langs en zo kon Ruben gezellig met haar spelen.
Momenteel ben ik thuis en ligt onze Lisa eindelijk na bijna een week weer in haar eigen bed. Logeren bij oma is leuk, maar het is toch ook weer heerlijk om thuis te zijn.  Theo is bij Ruben in't ziekenhuis. En zo gaan we het weekend in.... hopelijk maandag iedereen weer thuis. Hangt van Rubens bloedspiegel af en wanneer deze goed is moet de apotheek de medicatie allemaal klaar krijgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo