middagje UMCG

en zo zaten we gistermiddag onverwachts in het UMCG! Geheel niet gepland of verwacht. Ruben werd gisterochtend wakker met pijn in zijn rug (volgens hem) Ik dacht misschien te hard gesprongen op de trampoline. Maar naarmate de ochtend vorderde hoe meer pijn kreeg Ruben. Hij wist niet meer waar hij het moest zoeken. En daarnaast kreeg hij ook nog koorts. Ruben is een bikkel en dus als hij pijn aangeeft dan is er ook echt iets. Ik vertrouwde het niet want ondertussen wees hij de pijn aan in zijn zij. (nierstreek) Dus afspraak bij de huisarts, gelukkig even tussen door. En ook zij vond het raar en wist niet goed wat het zou kunnen zijn. Plasje ingeleverd. Maar daar kwam niks uit dus toch maar naar UMCG. Ondertussen was Ruben echt doodziek. Koorts mega hoog en bij vlagen ENORME pijn. Hij stond op zijn kop en schreeuwde het uit. Zo vreselijk. Ik zat er bij te huilen en kon niks doen. :-(
( Lisa ondertussen ook ziekig geworden; koorts, buikpijn en misselijk)
Dus Ruben opgepakt (lopen lukt eniet meer) en met oma richting UMCG. Tante Borg Lisa meegenomen en zo zaten we dus op de eerste hulp van het kinderziekenhuis. Ze schrokken ook van zo'n levenloos kereltje en gelijk allerlei onderzoeken gedaan. Ruben moest weer een plasje doen en dat werd een ramp. Uiteindlelijk gelukt na veel water toegediend te hebben via de MicKey. Hij kreeg ook een fikse pijnstiller als zetpil en gelukkig knapte hij daar wat van op. Kinderarts en kinderlongarts konden ook beiden niks vinden en aangezien Ruben opknapte na de zetpil en verder alle waarden goed waarden mochten we eind van de middag weer naar huis. We mochten bellen als de pijn terug zou komen. Dat is gelukkig niet gebeurd!
Wat de pijn is geweest weten we dus niet. Dat er een virus heerst hier is duidelijk want ook Lisa stond weer op met koorts en gisteravond nog overgegeven. Maar die erge pijn?? misschien toch een klein niersteentje... nou ja de pijn is weg en dat is nu even het belangrijkste.
Pfff hopelijk de rest van de vakantie geen gekke dingen meer.

Reacties

  1. Pffff dat is schrikken zeg! Nu inderdaad hopen dat het niet terug komt en dat de vakantie alleen nog maar genieten is!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas