schoolgesprek

Het is weer de tijd van oudergesprekken. En zo had ik woensdag een gesprekje over Ruben met juf en ambulant begeleider. Een eindevaluatie, want de laatste weken zijn voor Ruben aangebroken op de Iemekorf! Heel jammer, maar we staan er maar niet te lang bij stil. Hij gaat het vast super vinden op de buitenschool.Rubens juf was zeer tevreden over Ruben. Hij doet het op zijn niveau erg goed. Op de cito toetsen scoorde hij bovenverwachting. Op rekenen een B en taal zelfs een A+ (toets van eind groep 1) Dus hij zit nu met vlag en wimpel op niveau van groep 2.
Op de buitenschool begint hij ook in de kleutergroep en dus sluit het goed aan. Afgelopen maandag mocht Ruben 1,5 uur kijken in zijn nieuwe groep. Helaas was nog niet bekend welke juf hij gaat krijgen, maar de kindjes blijven ongeveer hetzelde, een clubje van 6 kids. Een juf, onderwijsassistent en vaak ook nog een pgb-er staan op de groep. Hoe luxe! Een optimale leeromgeving voor onze kanjer! Ruben was niet enthousiast toen we heen reden. We hebben het een beetje genegeerd en zelf wel enthousiast gedaan over alles. Het binnen komen in de groep was ook niet optimaal, ze gingen nl gelijk in de kring fruit eten. Hmm niet het favouriete onderdeel van Ruben. Hij vertikte dus ook om in de kring te gaan zitten. Juf pakte het goed op en na het buitenspelen was het ijs helemaal gebroken. 'vet leuk mam hier!, maar ik blijf wel op mijn oude school' Hmmmmm... ik denk als het daadwerkelijk zover is dat Ruben het helemaal wel accepteert.
Rubens gezondheid is momenteel helemaal stabiel. Hoestje is niet meer te horen. Hij geniet en heeft (zoals altijd) enorm veel energie. We merken wel dat het tijd wordt voor vakantie... even niks moeten. We wachten op een mail vanuit UMCG over de uitslag van Rubens hoestwat (wel of geen pseudomonas...) Zou fijn zijn asl we in de vakantie een keer niet hoeven te vernevelen, maar we wachten eerst maar af voordat we ons daarop verheugen.
Morgen hebben we oudergesprek van onze prinses. Ja ja de eerste over Lisa. We zijn benieuwd wat juf over lisa te vertellen heeft.... word vervolgd

Reacties

  1. Een nieuwe school is altijd wennen, maar ik denk wel dat het goed komt. Hopelijk geen pseudo-indringers, want die zijn altijd lastig weg te krijgen hé

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas