relaxed

Het bezoek aan Rubens nieuwe school verliep relaxed. We werden welkom geheten door veel taxi's en een uitnodigende klimrek, wat wil je nog meer? Ruben riep meteen 'welke is mijn taxi?'
Na het voorstellen en een paar korte testjes met Ruben (oog, oor en kleurenblindheid test) mocht Ruben weer lekker buiten spelen met papa. Ik had het genoegen om een vuur van vragen te beantwoorden. Omdat het dossier al mega dik is van Ruben wist de verpleegkundige al een hele boel, maar toch zijn er dan nog veel zaken die even besproken moeten worden.
Al met al hadden we er met ons allen een goed en ontspannen gevoel over. Op de terugweg reden we nog even langs Haren, waar de nieuwe buitenschool gebouwd wordt. Mooi gebouw met frisse kleuren... Ruben zag het allemaal wel zitten. Fijn!
De bedoeling is dat Ruben na de zomervakantie gaat beginnen in de kleutergroep van de buitenschool. Vanuit daar wordt gekeken welke route hij gaat lopen binnen school. Van de IQ test van afgelopen keer uitgaande zou je kunnen verwachten dat Ruben eind groep 5 niveau gaat halen aan het einde van de basisschool. Maar omdat hij telkens boven verwachting scoort wachten we af en zullen we ons laten verbazen door onze grote stoere kabouter!

Reacties

 1. Wat fijn dat jullie eerste gevoel zo positief is! En vooral dat Ruben ook enthousiast is. Het is een lastige stap om te nemen, maar over een half jaar zijn jullie er waarschijnlijk alleen maar heel blij mee!
  Zondag heb ik natuurlijk nog aan jullie gedacht. Wie weet: volgend j jaar beter!

  Kus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi, fijn dat het zo positief is verlopen! Je krijgt er zeker geen spijt van! Leuke foto's van jullie stel!
  Klaasje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas