dubbel genieten
Ja het begint lente te worden en we hebben een trampoline!
Dubbel genieten!!
Gisteren heeft juf een klassengesprek gehad met Rubens groep over volgend seizoen. Verteld dat sommige naar groep 3 gaan, anderen nog een jaartje groep 2 gaan doen en weer anderen misschien naar een nieuwe school gaan. Het was een positief gesprek vertelde de juf. Later had ze nog een 1 op 1 gesprekje met Ruben. Ze vertelde hem dat hij maandag met ons naar een nieuwe school ging kijken. Dat papa en mama gingen praten met een meneer/ mevrouw en dat we gingen kijken of er op deze school nog beter voor hem gezorgd zou kunnen worden. Juf was nog niet klaar en Ruben vroeg 'gaan we nu lammetjes kijken??' (dat stond nl op het programma) Haha zijn aandacht was er dus niet echt bij. Typisch Ruben.
Later thuis nog er even over gehad. Toen zei hij wel 'maar ik wil niet naar een andere school, ik wil naar mijn eigen school' (ai) Maar toen ik zei dat het nog lang zou duren en dat als hij naar deze school zou gaan hij met de taxi mag, was het eerst wel oke voor hem. We laten het nu eerst hier maar bij.
We gaan kijken en even praten op een nieuwe school en dat is voor Rubens hoofdje eerst genoeg! (en ook voor mama's hoofd, haha)

Reacties

 1. Altijd weer spannend die stappen van nieuwe scholen, maar een buitenschool is zo fijn! Ze hebben daar alle zorg die Ruben nodig heeft! Geef zoveel mogelijk uit handen, zeg ik uit ervaring! Klaudiusz verneveld op school in de ochtend en dat gaat prima! Scheelt weer een twintig minuten later op staan, ook zijn er medicijnen die hij op school krijgt!

  Leuk die trampoline is goed voor Ruben zijn longen! Wij hebben van de arts het advies gehad om een trampoline aan te schaffen voor Klaudiusz dan zou hij het slijm los springen in zijn longen, wij zijn dus ook aan het kijken voor zo'n ding ;). Groet en succes met alles Klaasje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die trampoline ;-)
  Het is ook spannend een andere school en het moet allemaal doordringen en gebeuren voordat het voor hem duidelijk is. Als het eenmaal zover is komt het vast allemaal goed...voor nu zit hij nog even in zijn oude groepje.

  Voor nu lekker genieten van het mooie lente weer..... Fijne zondag!

  Liefs Debbie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas