knappe vent

en dat is wat onze Ruben is :-) Niet alleen heeft hij een mooi koppie, maar we hoorden gisteravond tijdens het oudergesprek dat het van binnen ook een knap gestel is, hihi!
Toch met een beetje vrees liepen we naar school gisteravond. De kids hadden de cito toesten gedaan en zo dus ook Ruben. Ruben zit dus in groep 2, maar heeft een eigen leerlijn. Daarom hadden we met elkaar besloten om hem te toetsen op groep1 niveau. Daar heb je dan 3 toetsen van; begin, midden en eind toets. Op de midden toets groep 1 scoorde Ruben gewoon mega hoog. A+ (Taal) en een B (rekenen) . Super! De juf was dan ook zeer blij en had goede verwachtingen dat Ruben einde van dit school jaar zeker op begin/ midden groep 2 niveau gaat uit komen.
De school van Ruben werkt sinds kort met een nieuw opvolgsysteem voor kleuters en daarop konden we ook heel goed zien dat Ruben zich voor zijn doen super ontwikkelt! Zo zien we dus maar als Ruben de juiste manier, groep, begeleiding, enz krijgt hij zich goed kan ontwikkelen.
De juf wilde hem graag volgend jaar nog wel bij haar houden, maar ze snapte ook wel waarom wij voor het speciaal onderwijs kiezen. Momenteel zit Ruben in een klasje van 14 kindjes, heeft geregeld 2 juffen voor de klas en is geheel geaccepteerd door de groep (met zijn geluidjes, gewiebel en gefladder)
Volgend seizoen wordt groep 2 een stuk groter, meer gedragsprobleem kindjes in de groep en geen 2 juffen meer. Niet ideaal en tevens moeten we hem dan 2x verdriet doen door hem nu afscheid te nemen van zijn vriendjes die naar groep 3 gaan en misschien het jaar erop weer....
Dus we gaan 'gewoon' na de voorjaarsvakantie op bezoek bij de buitenschool en mythylschool hier in Haren. Eens kijken wat ze Ruben kunnen bieden......

Reacties

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo