family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

vrijdag 21 december 2012

laatste schooldag

Vandaag de laatste schooldag van 2012! Klinkt erg clishe maar wat vliegt de tijd....Ruben ging weer met veel plezier naar school en thuis hangt een meisje op de bank 'ik wil ook naar school' Lisa is zo klaar om naar school te gaan. Nog even een paar weekjes geduld. 18 febr wordt ze 4 jaar en dan mag ze 'los' :-)
We hebben een heerlijke kerstvakantie voor de boeg met bijna geen plannen. Gewoon lekker niksen en per dag kijken wat we gaan doen. Heerlijk. Theo moet nog 2 dagjes werken en dan heeft hij ook vakantie tot 2 jan. Hoe relax.
Het was een bewogen jaar met weinig up's en veel down's. Hopelijk gaat het in 2013 precies andersom worden. Wij hebben er in elk geval zin in. We zijn benieuwd wat 2013 ons gaat brengen. Weer een ziekenhuisloos jaar? Lisa basisschool kind, Ruben naar groep..?... We zullen het zien. Nu eerst de aankomende vakantie genieten

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen