controle-tje

Vanmiddag weer even een check up in het UMCG. Het was een feest om door de gangen van het UMCG te wandelen en vooral bij de kinderpoli. Wat een kerstbomen en versieringen! Ruben keek zijn ogen uit. De longfunctie afdeling gaf ons weer reden om ons geduld te oefenen :-( sommige mensen.... nou ja in elk geval deed Ruben goed zijn best. De resultaten waren deze keer niet echt betrouwbaar want de verschillende testen spraken elkaar een beetje tegen, Tja wat wil je als je onze stuiterbal te lang laat wachten en dan moet hij daarna ook nog stil zitten..... dat gaat niet samen.
De dokter was zeer tevreden. Het gewicht was hetzelfde, lengte iets gegroeid. Hij laat nu wel een flinke daling zien in zijn groeicurve dus dat wordt de aankomende dagen flink aandikken. Ruben lijkt de afgelopen periode gewoon geen zin te hebben in eten. En tja die buikpijn... niks aan te doen. Hoe zuur is dat!
En dat was de laatste keer UMCG van 2012 en we kunnen nu zeggen dat dit het eerste jaar is van Rubens leventje dat hij NIET in het ziekenhuis heeft gelegen. HOERA

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas