oren enzo

De juf verwoorde het vanochtend het mooi "oh het seizoen van ziekenhuis bezoeken is weer begonnen?" Inderdaad.... Nou ja niet alleen ziekenhuis.. Accare hoort er tegenwoordig ook bij. Gisterochtend de eerste kennismaking met het nieuwe team binnen Accare waar Ruben nu onder valt. Team gespecialiseerd in kinderen met lage IQ. Het was puur een kennismaking. Waarschijnlijk volgt er nog een test en vragenlijst over de sociaal emotionele ontwikkeling van Ruben. De uitnodiging volgt nog. Nou prima hoor, we wachten wel weer af!
's Middags even oordopjes laten aanmeten voor Ruben. De zwemjuf gaf aan dat hij niet meer met zijn oren onder water wilde en vorige week had Ruben ook al een paar keer vieze oorsmeer. Dus dan maar oordopjes. De mevrouw van die winkel ging zijn oren even bekijken en ja hoor... 'oh ik denk dat jullie toch eerst even naar de kno arts moeten want het ziet er niet goed uit' Hmmm gelijk maar gebeld en vanochtend om half 8 zaten papa en Ruben al in de auto richting UMCG!
Ruben heeft dus aan beide oren een ontsteking. 1 buisje zit er nog goed in maar in dat oor zit een fikse ontsteking (met bloed enzo) het ander buisje lijkt er uit te gaan, maar zit ook verstopt. Dus nu eerst oordruppels en dan hopen dat het buisje open gaat en weer goed gaat zitten. En anders wordt het een 4de ronde oorbuisjes....
Het is wat... volgende week de CF controle en dan hopen we dat Ruben wat is opgeknapt, want hij rommelt momenteel met van alles. Niet fit, weinig tot niet willen eten, buikpijn, hoesten... bultje bultje kan nog meer bij. Ik geniet van de herfst maar als ik Ruben zo zie denk ik dat het toch beter zomer kan zijn. We houden 'fingers crossed' en hopelijk knapt Ruben snel op zodat er geen opname achterweg gaat komen.

Reacties

  1. Sterkte met het mannetje, jammer dat de herfst zo moet beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas