een bosje geduld

Een hele hele lang tijd geleden kreeg ik via hyves een bosje geduld aangeboden (bedankt Els). Het is jammer dat bloemen verwelken, want dat geduld heb ik zeker nog steeds erg nodig en dat is niet altijd te vinden, hihih en zeker niet in het UMCG. En toch.... 12:45 binnen en 14:30 weer buiten is niet heel slecht. Het ligt dan denk ik ook wel het meeste aan mezelf :-)
Maar goed het fijne van al het wachten en de uitgebreide gesprekken is dat het buiten gewoon goed gaat met Ruben! Weer lekker gegroeid (nu ruim 19 kilo en 110 cm) longfunctie was prima (kon niet beter volgens de arts) en dus ook niks bijzonders te horen en voelen door de dokter bij Ruben :-)
Ruben heeft een hoestwat gedaan (lange watstaaf wat achter in de mond wordt gehouden en dan moet Ruben diep hard hoesten) zonder problemen en zo kunnen we er hopelijk weer een aantal mnd tegen. Volgende week uitslag van de kweek van de hoestwat en dan gaan we er toch vanuit dat die stomme pseudomonasbacterie nog steeds weg is!
Het poepen en de soms terugkerende buikpijn is een verhaal apart... dat laten we nu maar gewoon even bij wat het is :-) De makkelijkste verklaring is; tja dat hoort bij Cf. Maar ja onze Ruben moet het aldoor maar ondergaan. Gelukkig beperkt het Ruben niet in zijn dagelijkse dingetjes en dus geniet hij nog steeds volop van het leven. Afgelopen maandag op schoolreisje geweest. Gelukkig ging papa mee want het is wel een grote onderneming om met een bus vol kleuters richting het sprookjesbos te gaan. Tenminste zo denkt mama er over ;-) De mannen Visser hebben ondanks de buien het erg naar hun zin gehad. Moe maar voldaan waren ze rond half 4 weer in huis. De busrit was het hoogte punt van Rubens schoolreisje... hihi (hadden we een intreekaartje kunnen besparen)

Reacties

 1. Zijn we jullie net mis gelopen, ik zat om half 1 weer in de auto. Vandaag kennis gemaakt met de nieuwe longarts, die kende ik nog niet.

  groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de dokters tevreden over Ruben zijn. Is toch altijd weer fijn als ouder zijnde, denk ik. Ga je met een opgelucht gevoel naar huis.
  Ik duim dat de pseudomonas zich nog even gedeisd houd en dat jullie lekker van de zomer en de zomervakantie kunnen gaan genieten. (hopelijk werkt het weer nu ook nog even mee)

  Groetjes uit Valthermond.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas