controle

en daar gingen we weer... richting UMCG
vandaag opnieuw een controle in't UMCG. De grootste reden was natuurlijk de hoestwat wat moet uitwijzen of de pseudomonas bacterie verdwenen is. OOOO please laat dat zo zijn!!! Volgende week hopelijk de uitslag. Maar natuurlijk werd er ook verder gekeken. Ruben was in beste stemming en was zeer gemotiveerd om een longfunctie test te doen. Het ging dan ook super goed. Twee aan een 'passieve machine' (moet je gewoon door ademen, krijg je bubbeltjes in je wangen en dmv een 1 of andere echo kan de machine de longfunctie meten. Ongelooflijk) en zelf ook 2x zelf geblazen. Ruben deed het super! Het resultaat was gelukkig ook super. De arts was zeer tevreden. Ook hoorde de arts niks met de stethoscoop, zijn oren zag er geweldig uit en ook in zijn neus geen poliepen te vinden. Het mooiste was nog wel dat de 'groei naar lengte curve' een bijna +1 resultaat liet zijn. Wauw gewoon boven het gemiddelde. Straks wordt Ruben nog te dik, hihih!!! Nee hoor, grapje natuurlijk. Het gaat gewoon erg goed met onze kabouter en dat zie je dus nu duidelijk in zijn groeien. Maar ja er hoeft maar 1 bacterie te gaan plagen..... Ik las een aantal berichtjes van mijn blog terug van vorig jaar en daarvoor en ik schrok toch wel weer van wat Ruben door heeft gemaakt. Allemaal kleine dingetjes maar toch wel veel.... en dan is het heerlijk dat het nu gewoon al een poos lekker loopt!!!
Ruben geniet ook enorm van het naar school gaan en morgen begint hij zelfs met de eerste zwemles. Ben zeer benieuwd omdat hij nog wel een angsthaasje is :-D

Reacties

 1. Geweldig dat ruben het zo goed doet!! Wauw en dat gewicht ook! Duim voor jullie op goede kweekuitslag! Liefs lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch dat Ruben zo lekker gaat! Jullie vakantie zal daar wellicht aan bijgedragen hebben.
  Heb vertrouwen in een goede uitslag van de kweek. En geniet vooral van het feit dat jullie voorlopig eens lekker in de luwte staan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat iedereen in het umcg tevreden was.
  Nu zo door gaan. Lekker genieten maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de goede berichten, die vakantie heeft hem natuurlijk super goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas