let it snow

Oh heerlijk wat een lekker winterweertje... hadden we niet meer verwacht, maar toch een aangename verrassing!!! Ruben en Lisa genieten er volop van. Morgen de schaatsjes voor het eerst onder hun voeten. Foto's volgen vast binnenkort. Helaas is het poepen nog steeds geen pretje. Er komt momenteel ontlasting als Ruben een microlax krijgt. De MDL arts adviseerde dit om de dag te doen. het voelt zo onnatuurlijk, maar we volgen zijn advies maar op want we weten het anders ook niet. Hopelijk lost dit probleem zich de aankomende weken gewoon op. Maar voor nu.... lekker genieten van een aakomend winterweekend :-)

Reacties

 1. Fijn dat er ook mensen zijn die wel genieten van dit weer... ;-)))

  Even over je zorgen rondom het (niet) poepen van Ruben en het gebruik van laxerende middelen.
  Probeer er voor jezelf niet zo'n druk op te leggen. Het feit dat er ontlasting komt is goed, toch? En dat Ruben daar nu wat hulp bij nodig heeft is niet anders. Blijkbaar heeft zijn lijfje dat nu nodig. Ik weet uit ervaring hoe het voelt om niet te kunnen poepen. En dat doet zeer. 1000 Keer liever poephulp dan verstopte darmen.
  Laat hem lekker veel bewegen, drinken en vezelrijk eten. En dien zonder schuldgevoel de laxeermiddeltjes toe. Het komt heus wel goed.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Irene, thanx voor je reactie. We proberen het ook hoor om ons er niet druk over te maken, maar het is gewoon weer een stapje die nieuw is en die moet wennen. Net zoals de sondevoeding, vernevelen, onderhouds ab enz. Ik zie en lees ook dat veel CFers het gebruiken en er baat bij hebben!!
  liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas