kast vol medicijnen

Het went niet... een kast vol medicijnen!! Wat heeft u nodig? kuurtje ab, microlax of toch liever een laxeerpoedertje?!? zeg het maar ik heb alles in huis! :-$ Inderdaad ik ben weer even langs de apotheek geweest. Ben blij dat het bestaat hoor: medicijnen. Maar soms word ik er weer bewust van dat we een bijzonder kindje hebben die er niet zonder kan. Las net op 't internet dat er een nieuw medicijn is uitegvonden om de bron van CF aan te pakken. JAHOE! Helaas is het wel voor een mutatie van CF die Ruben niet heeft, maar goed het laat zien dat de wetenschap de goede kant op gaat en dat er heel veel hoop is voor de toekomst van onze kabouter!! Maar voor nu gaan we lekker door met antibiotica. Ruben heeft naast Bramitob toch ook augmentin nodig. (kuch, snot, hoest, ...) en dat poepen he (of beter gezegd; het niet poepen) We moeten hem nu om de dag een microlax geven als er geen ontlasting is geweest. Gelukkig reageert Ruben goed op de microlax, maar toch... het is zo onnatuurlijk en geeft zeker een drama om het toe te dienen. Even doorbijten en dan zijn we weer blij met een luier vol stinkie stinkie... maar soms heb ik gewoon even geen zin om door te bijten en zou willen dat alles gewoon was....

Reacties

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik snap je helemaal, hier hetzelfde, nieuwe kast en die staat vol! gewoon balen af en toe ja toch moet kunnen, maar wat jezelf al zegt ff doorbijten en hopen op een goede zomer! veel liefs uit den haag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet je Esther het is echt een kwestie van wennen,, het ziekzijn een plek geven, een andere manier van leven en van het leven genieten en natuurlijk heb ik makkelijk kletsen, mijn CFer is inmiddels 22jr maar jouw verdriet is het verdriet van alle CF-ouders.
  Die éne zin uit jouw tekst moet de boventoon gaan voeren: RUBEN IS EEN BIJZONDER KIND en dan op de meest positieve zin van zijn/jullie leven, RUBEN IS EEN BIJZONDER KIND!!

  Grts en dikke knuffel Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Esther,

  Thank you for your post. It is hard when you have a child, husband or any family member going through health stuff. We need to cling unto God and enjoy every moment God gives us. It is fine to have feelings when you are tired, but remember the Dutch sentence" daar is zonneschijn na de regen!" In our case it is always frustrating to see the amount of money we have to pay for medication but we just keep going on and are thankful that we can pay for it.

  Take care and many blessings!

  You guys are special and incredible parents!


  Blessings,

  Chantal Bonner

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar.. het zo graag "gewoon" willen zijn.. of het ooit zal wennen, vraag ik me ook regelmatig af. Hopelijk wel.. sterkte en succes met je mannetje, het is een heerlijk ventje om te zien en zo te lezen gaat het nu ook goed met hem! Groetjes Kim74 (cf cafe)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas