pittig nieuws

Tja en na zo'n optimistisch blogje van afgelopen vrijdag nu toch even wat minder nieuws. Nee niet over onze kabouter, maar over opa. Afgelopen vrijdag is hij nl opgenomen in het ziekenhuis (na een aantal weken gekwakkel en niet opknappen na 2 ab kuren en prednison) En na onderzoek (foto's en scan) is ontdekt dat opa longkanker heeft. Een grote schok! Deze week worden er allerlei onderzoeken gedaan om duidelijk te krijgen welke vomr, welke behandeling en wat toekomst ons gaat brengen. Heel spannend dus. Afgelopen zaterdag met Ruben en Lisa naar opa geweest. Tja want opa heeft wel wat afleiding nodig nu en dat kunnen deze 2 stuiterballen zonder problemen wel regelen, hihih. Ruben vond het enorm spannend (want voor wie gingen we nu naar het ziekenhuis en waar was de dokter? en wat doet die zuster?) Maar toen we naar beneden gingen om in de grote hal even te zitten ging het beter. We wachten dus nu in spanning af wat de uitslagen zullen zijn. Hopelijk mogen Ruben en Lisa nog lang genieten van hun opa..... (foto is van Sint 2010; euh... tijd dus voor een nieuwe foto van opa en de kids, hihi)

Reacties

 1. Dat is inderdaad pittig nieuws. Heel veel sterkte!! voor jullie en de natuurlijk zeker ook voor opa zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel sterkte voor jullie allemaal! Wat een naar nieuws.

  Lieve groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte voor jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte voor jullie allemaal !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heh bah, wat een naar nieuws. Sterkte voor jullie allemaal! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Esther, in de rechter kolom van mijn blog vind je mn Etsyshopje daar kun je naar het jurkje kijken. 33% gaat naar de NCFS!!

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Getver Esther, wat een akelig nieuws zeg.
  Heel veel sterkte gewenst en ik hoop dat de kids inderdaad nog heel lang van hun opa mogen genieten (en andersom natuurlijk).

  Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo