feest en verdrietig nieuws

Tja dat blijdschap en verdriet zo dicht bij elkaar liggen weten we natuurlijk allang... maar om het zo te ervaren is verwarrend. Gisteren de start van alle feestjes van de aankomende periode; Sint Maarten. De kids waren helemaal door de dolle heen. stuiter stuiter stuiter. Wat heeft Lisa prachtig gezongen en Ruben zijn lampion getoond (geen nootje uit zijn mondje, terwijl hij thuis uit volle borst mee zingt!) En dan net vanmiddag die oude man weer verwelkomd in ons kikker landje..... en taterata Ruben heeft Sinterklaas zelfs een hand gegeven!! WAT???? ja echt. Wat een held he?! Dus vanavond mogen ze hun schoentje zetten en dan op naar 5 december. Ik weet niet wie meer geniet; mama of de kindjes, hihih En dan het verdrietige achter dit blije gebeuren. Het gaat niet goed met mijn vader. De uitslag was verdrietig en genezing blijkt niet meer mogelijk. Helaas deze week werden we met de neus op de feiten gedrukt. Maandag met spoed naar de EH voor een trombose been en gisteren vanwege ademnood (saturatie 70%). Toen bleek dat het vocht achter de longen al zo was toe genomen dat er een drain geplaatst moest worden. Verder ligt mijn vader nu aan het zuurstof en infuus met ab. Het gaat nu snel... veelste snel. De artsen vragen zich af of hij de chemo wel aan kan en dus ook dat hangt aan een zijden draadje. We wachten af.... PS (een klein na-berichtje) beetje opgelucht; het lijkt wat beter te gaan met mijn vader. Nog wel aan allerlei 'toeters en bellen', maar hij oogt weer wat levendiger!

Reacties

 1. Jeetje, wat gaat dat snel :S. Heel veel sterkte voor jullie! Gelukkig kunnen de kinderen in ieder geval genieten van deze kleine dingtjes :).

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, vervelende situatie zeg. Sterkte hoor!
  En wat fijn dat de kinderen zo genoten hebben, wij hebben dit weekend ook allemaal kinderen gezien, zingend met lampionnen :) Super leuk!

  Groetjes Annelie en Daphne

  Ps. Wat wilde je precies bestellen? De kerstmutsjes en sjaaltjes? Of één daarvan?
  De mutsjes zijn 5 euro en de sjaal is 2,50.
  Je kan ons mailen op haakensmaak@live.nl dan sturen we het zsm op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Esther sterkte. Gaat opeens erg snel. Gelukkig hebben Ruben en Lisa kunnen genieten afgelopen dagen, geeft toch een beetje troost.

  Heel veel sterkte voor jullie, Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weet niet wat ik moet zeggen. Ik bid je vrede en troost toe. Geniet van je kroost en van de tijd met je vader. <3

  Groetjes Fanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. beetje opgelucht; het lijkt wat beter te gaan met mijn vader. Nog wel aan allerlei 'toeters en bellen', maar hij oogt weer wat levendiger!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is beter nieuws. Rustige nacht voor jullie gewenst.
  X Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heh bah wat naar. En wat is het leven dan toch vol tegenstellingen hè?
  Gelukkig genieten de kindjes heerlijk verder. Ook hier vanochtend al het eerste schoencadeautje gekregen.
  Sterkte voor je vader!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en nu een reactie van de vader/opa, op dit moment gaat het een stuk beter ben aan het opknappen, voel met redelijk goed dokter is net geweest was niet helemaal ontevreden.Dus we gaaqn er voor met God hulp en zegen, en die zegen van God zijn heeel GROOT,als je er maar om gaat vragen,liefs de OPA van RUBEN en LISA en de Vader van ESTHER EN THEO

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mirjam van Splunterdinsdag, 15 november, 2011

  Ik heb net de Blog gelezen en ook het berichtje van "opa" zelf. Ik ben blij dat opa het zo krachtig verwoord. Heerlijk dat de kinderen zo genieten en zet hem op met zijn allen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo