family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

dinsdag 11 oktober 2011

rustige vaarwateren

Ondanks de herfst en zijn virussen zitten we in huize Visser in rustige vaarwateren. Alleen Lisa hoest en snottert een beetje, maar dat mag bijna 'geen naam' hebben. Het is heerlijk! Ruben geniet volop van het leven (zie foto's) Op school loopt het lekker, thuis gaat het prima en ook qua gezondheid hebben we niks te klagen. Nog maar 1 week en dan heeft Ruben alweer herfst vakantie. Na de vakantie gaat hij ipv alleen de ochtenden ook 1 middag naar school. Uiteindelijk zal hij dan 2 volle dagen en 3 ochtenden naar school gaan. We bouwen het rustig op. En als het niet gaat gaan we gewoon weer terug naar alleen de ochtenden. Een heerlijke periode komt ons tegemoet, Straks sint maarten, sinterklaas, kerst... donkere knusse dagen met kaarsjes en gezelligheid binnen. Nouuuuu ... zolang we Ruben binnen kunnen houden natuurlijk. Want of het nu regent of niet, buiten spelen blijft het leukst. Dus met laarzen, regenjas en paraplu zullen we Ruben vast vaak naar buiten laten gaan en dan maar stampen in de plassen!!! Onze Lisa doet het ook lekker. Een lieve dame met pit! Ze geniet van de 2 ochtenden op de peuterspeelzaal en eigenlijk wil ze wel veel vaker. Mama vindt het al snel genoeg gaan dus gelukkig duurt het nog wel even voordat zij naar 'de grote school' mag. Ondertussen proberen mama en Lisa zich thuis te vermaken en meestal lukt dat wel2 opmerkingen:

  1. Ohh, wat een lieve foto's. Zelf koekjes bakken vond ik ook altijd super (deed dit altijd met Tamara). Doe het nu nog steeds trouwens... al leg ik de lat nu wat hoger ;).

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk!!!
    en de koekjes zien er ook fantastisch uit ;o))

    BeantwoordenVerwijderen