family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

maandag 17 oktober 2011

DONORWEEK

Voor degene die het nog niet weten: het is deze week DONORweek. Dan vragen we allemaal een ander om ook donor te worden. En daarom ook dit berichtje. Het klinkt voor ons allemaal nog 'enorm ver van ons bed show' Maar er komt een moment in Rubens leven dat we er hoogstwaarschijnlijk mee te maken gaan krijgen. Dat Ruben een nieuwe long (en) nodig heeft. Dat idee stoppen we vaak heeeeeeeel ver weg en op dit moment is het helemaal nog niet ter sprake, maar vele mede CF-ers zijn al wel door dit proces heen gegaan en sommige liggen al heel lang op een long(en) te wachten. Dus lieve mensen ben je nog geen donor; denk er over na en maak een keuze. Denk daarbij aan onze Ruben en alle andere lieve CF-ers. Zie hier onderstaande link van Djuna; ze is onze grote held en voorbeld. http://almijnlongen.blogspot.com/

1 opmerking:

  1. hey Esther!
    Wat fijn dat t even wat rustiger is! T zij jullie van harte gegund om even geen grote beslissingen of zorgen te hebben maar gewoon te genieten van de kids nu ze deze leuke leeftijd hebben. En voor Ruben vast ook belangrijk; als hij zich goed voelt, gaat zijn ontwikkeling ook ongetwijfeld wat beter.
    Hartelijke groet uit Veenendaal!
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen