dagopname

Net Theo en onze dappere Ruben uitgezwaaid. Zucht.... ook al zijn het maar kleine dingetjes waarom Ruben 'geopereerd' moet worden, mama vindt het vresselijk. Ik ben dan ook blij als deze dag voorbij is. De buisjes en bronchoscopie zullen ws niet veel na problemen opleveren, maar die besnijdenis is waar we ons de meeste zorgen over maken. We wilden het eerst nog een jaar uit stellen, maar de uroloog raadde ons aan om het nu gewoon maar te doen. Het zal altijd vervelend blijven of je het nu doet of over een jaar! Dussssss Gisteren weer een leuk auto pakket bij de speelgoed winkel gekocht, hopelijk leidt dat straks Ruben een beetje af. Het lastige is dat hij nu precies weet wat er gaat komen en dat maakt het moeilijker. Gelukkig is "de rots in de branding" bij hem: PAPA!! Lisa en ik zullen thuis blijven (tenzij er iets onverwachts gebeurd, dan ben ik natuurlijk ook zo in Grunn!) Ik zal proberen de dag door te komen (PS en dan is afgelopen maandag ome Ferdinand, Theo's broer, ook nog onverwachts opgenomen in het UMCG. Gisteravond laat nog een spoed buikoperatie gehad. Nog geen nieuws van gehoord, maar zorgen maken we wel over hem....) (PS2 Naast alle ziekenhuiszaken ook leuk nieuws: gisteren gehoord dat we zijn uitgeloot voor de Gran Canaria reis (2 weken in mrt 2012) van de 'stichting vakantie project CF gezinnen'JAHOE!!! Hoe cool is dat :-) Helemaal blij.)

Reacties

 1. Sterkte vandaag en heerlijk dat jullie naar.spanje gaan in maart. Gr petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte vandaag met de operatie! Enne ik hoop toch echt dat jullie zijn INgeloot, anders mag je niet mee toch:P Heel fijn!

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihih bij de hand Tamara... idd we zijn INgeloot!!
  Wat betreft vandaag: operatie prima verlopen. Ruben deed er lang over om wakker te worden. Nu bijkomen en plassen en dan naar huis....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed nieuws dus. Operatie goed verlopen en op vakantie naar Gran Ganaris.
  Hopelijk straks goed nieuws over je oom Ferdinand.

  Groeten Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ter Info:
  Om 4 uur waren papa en Ruben thuis. Ruben heeft absoluut last van zijn piemeltje, maar het is nog redelijk te 'handelen' Hij ligt nu (bijna 8 uur) in bed en is stil. Dus hopelijk maken we een goede nacht met elkaar. De operatie van ome Ferdinand is goed verlopen, dus daar gaat "de weg ook weer omhoog"

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik lees net je reactie en zie dat het allemaal goed gegaan is. Dat is hartstikke fijn.
  Heeft ie dat ook maar weer gehad. Nietwaar??

  En wat leuk dat jullie uitgeloot zijn om naar Gran Canaria te gaan. Iets leuks in het vooruitzicht dus!!!

  groetjes Alie (cf'r)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas