family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

woensdag 27 juli 2011

dag dag

Vandaag was dan de aller aller laatste dag van Ruben op het MKD. Ruben heeft een super tijd gehad op het MKD en het was zo'n heerlijk veilig plekje. Maar wij en zeker ook Ruben is klaar voor een nieuwe uitdaging in zijn leven. Hij was nu echt het oudste kindje van de groep en was er ook helemaal klaar mee. Vorige week zei hij zelfs dat hij niet naar school (zo noemde we het MKD) wilde. Dus het afscheid nemen was gelukkig niet zo heel erg. Mama vond het daarentegen wel een beetje lastig. Toch is het gevoel van 'het is goed zo' wel het sterkst! Dus vanochtend met een mand vol afscheidskadootjes richting Haren. Ruben kreeg van de juffen ook een leuk kado. Een afscheidsboek met allerlei foto's en werkjes van het afgelopen seizoen. Zooooo leuk!! En dus is dit tijdsperk ook weer afgesloten. Wat vliegt de tijd. Nu eerst vakantie... en dan de grote nieuwe stap: groep 1 van de basisschool. Spannend.

2 opmerkingen:

 1. Heel veel succes Ruben.
  Komt vast wel goed......zo'n grote jongen mag ook wel naar de basisschool!!!

  Sterkte mams....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me zooo goed voorstellen dat je er als moeder moeite mee hebt als je kind klaar is voor zo'n grote stap (zie er nu soms al tegenop als Rik zover is)! Zeker als je kindje niet zo gezond is als vele andere kindjes. Komt vast goed, heb er vertrouwen in. Zo te lezen heeft Ruben er zin in!

  Groetjes, Erika

  BeantwoordenVerwijderen