family Visser

Dit zijn wij... de familie Visser. Papa (Theo), mama (Esther), Ruben (10) en Lisa (8).

Wij zijn een heel gewoon gezin maar toch ook een beetje bijzonder. Omdat Ruben taaislijmziekte heeft maken we soms hele leuke dingen mee en soms ook nare dingen.

In deze blog vind je onze leuke en minder leuke belevenissen.

vrijdag 3 juni 2011

heel voorzichtig.....

durf ik het te zeggen???.... heel zachtjes en stiekem dan.... het lijkt erop dat het wat beter gaat met Ruben :-) YEAH Eet beter, is beter gestemd, alleen nog snel vermoeid, maaaaarrrrr het is een stuk beter dan vorig week. ..... hoorde je het? de diepe-opgeluchte-zucht van mama!!!! Hier een paar zonnige foto's van ons bezoekje aan de dierentuin in Emmen gisteren. Ruben vond het geweldig. Was alleen na 2 uur rennen, vliegen, oh's en ah's helemaal bekaf. Gelukkig hebben we een abbonement gekocht en kunnen we nog vaak genoeg heen.....

1 opmerking:

  1. Wat een goeie berichen mama Esther. Ik kan me voorstellen dat je het voorzichtig, maar wel met een gevoel van blijdschap en opluchting, verteld.
    En wat leuk die foto's. En helemaal dat jullie een abonnement hebben genomen. Ons abonnement hebben we maar even stopgezet, maar 'k heb er al weer spijt van omdat vanaf 10 juni de leeuwen te zien zullen zijn. Dus dat betekend voor jullie ook regelmatig ff jullie neuzen laten zien?? Wie weet kom ik jullie tegen....:-)

    Geniet van het mooie weer en van Ruben die zo lekker stoeit en speelt.
    Groetjes Alie

    BeantwoordenVerwijderen