overleefd

weer terug uit het UMCG we hebben de 2 dagen UMCG overleefd. Vraag niet hoe.... maar het is klaar, voorbij, over, finished,.... Het was meer wachten dan kwalitief tijd met de artsen, maar goed het zij zo. Als er nog iemand is die zichzelf wil trainen in geduld en zelfbeheersing dan mag hij/ zij de volgende keer met Ruben mee naar het UMCG (en voor al naar de anesthesie!!!):-) Maar het leukste is dat beide dagen goed zijn geweest voor Ruben. Het groot onderzoek verliep voorspoedig en iedereen was ZEER tevreden over Ruben. Natuurlijk nog even alle uitslagen van de ontlasting, urine, bloed en foto's afwachten. Maar van buiten af gezien gaat het prima met onze Ruben. Longen prima, gewicht prima, lengte prima, eten prima... Dokter Duivenman noemde onze Ruben een klein wondertje!! Vooral om het feit dat Ruben na 1 jaar weer helemaal op de middenlijn van de groeicurve zit!! (terwijl hij vorig jaar op de -2 lijn zat) YEAHHHHH lang leve de sondevoeding. Daarnaast waren ze zo verblijd dat Ruben weer zelf goed aan het eten is. Dus we komen er wel met onze dappere jongen :-) Vandaag vond Ruben het kapje van de narcose niet leuk, maar het wakker worden ging prima en binnen no-time zat hij weer te stuiteren in bed. De kadootjes werden weer met grote enthousiasme in beslag genomen en het fietsje van M1 werd weer veelvuldig gebruikt :-) Ondanks dat de ingreep nog geen uur duurde hebben we de hele dag in het ziekenhuis doorgebracht. Een goede planning maken moeten ze absoluut nog leren in het UMCG. Vreselijk gewoon. Maar goed het is voorbij en we hebben het overleefd ;-)Ruben is blij met zijn Mic Key en we kunnen zo heerlijk in ons eigen bedje kruipen. Heerlijk!!!!

Reacties

 1. WAUW, wat een onwijs dapper ventje is Ruben! Geweldig dat hij zo goed op gewicht is gekomen! Voor jullie vast zware dagen. Geniet lekker van elkaar en thuis! :-) Liefs Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dapper ding!
  Kei goed dat hij in een jaar tijd zo veel is gegroeid. Met de nieuwe Mickey zal het vast nog meer de beste kant op gaan.
  Geniet van deze flow!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Esther.Afgezien van het wachten in het z'huis, is het een prachtig mooie mail geworden zeg! Geweldig dat je dit nieuws kunt delen hé? En wat is het een mooi ventje, en met die speen is het helemaal een snoepie hoor en een kanjer! En nu maar hopen dat de uitslagen ook goed zijn.Wat zijn het toch vechtertjes hé? Overleven heet dat, wat een wil. Jolijn heeft soms slechte en goede dagen. Op onze oppasdag was ze prima te pas!Goed eten en slapen overdag. Heeft een behoorlijk eigen willetje. Ze spant zich enorm in om dingen voor elkaar te krijgen.Soms trilt ze er helemaal van. Geniet van het weer thuis zijn! Hartelijke groet Oma Gré.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, fijn dat Ruben op de middenlijn is aangekomen!!! Dat is echt super, geeft hem ook meer weerstand.
  Ja dat wachten is altijd een crime, zelfs wij oudere vinden dat nog weleens killing, grrr.
  Nu weer lekker thuis, fijne week,

  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat wachten...dat went nooit maar wat goed dat Ruben op het goede lijntje zit,supernieuws.

  Grts, Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan alleen maar zeggen: GA ZO DOOR, Ruben.
  Groetjes van Astrid

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo