ziek weekendje

En zo lag Ruben vrijdagmiddag met hoge koorts opeens in bed. Hij wilde niks, mama moest maar weg terwijl hij in het donker lag te piepen, kreunen en huilen. ZOOOOOOO zielig. Mijn mama hart brak bijna. Natuurlijk ook vele twijfels en vragen over die hoge koorts. Uiteindelijk toch maar naar't UMCG gebeld. Naar de CF poli want welke van de -tig artsen moeten we anders bellen. Nou deze arts was niet al te vriendelijk en bij de hand. Hij was kort door de bocht (terwijl het zijn eigen arts was) en zei dat het niks met CF te maken heeft en de ook niet met de PEG want het plaatsen daarvan was al een week geleden. Nou toen voelde ik me helemaal een overbezorgde mama. Dus Ruben met goede moed blijven verzorgen. Zaterdag bleek hij wat beter gestemd te zijn. Niet fit, maar geen mega hoge koorts. Maar helaas kwam dat wel terug op zondag. Dus toen de thuiszorg maar gebeld. Want Theo en ik begonnen wel te twijfelen of het met zijn PEG sonde wel in orde was. En ja hoor... einde van de middag kwam de zuster en die zag het meteen. Ontsteking bij de PEG. Wat een pech met de PEG! Dus gelijk via de huisartsenpost een ab kuur gehaald. Deze gebruikt hij dus nu 2 dagen en het gaat alweer veeeeeeeeeeeeeeel beter. Nog steeds heeft Ruben dipjes van zich niet lekker voelen en vanavond ook weer opeens verhoging. Maar niet zo klein ziek vogeltje meer. Pfff het was wel weer een pittig weekendje.
Lekker buiten spelen!!!

Reacties

 1. Hoi Esther, Je had groot gelijk dat je het UMCG belde. Ik las met verbazing de reaktie van Ruben's eigen arts. Ik zou als ik jou was toch eens bedenken of je wel bij deze arts wil blijven of anders eens goed hierover spreken.
  Je kunt nu eenmaal met cf-longetjes geen enkel risico nemen. Beter 10 keer een onaardige arts dan 1 keer een infectie.

  Hoop dat jullie nu een rustige tijd tegemoet gaan.

  groeten van Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je toch maar weer op je gevoel afgegaan bent zeg!! Hopelijk knapt Ruben op en gaat het komende tijd lekker met hem!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas