daaaaaag

Daaaaaag, zwaaiend en met een grote glimlach. :-) Zo zat Ruben vanochtend in het taxi busje volgens papa. Want tja mama was de held (niet!) en heeft papa mee naar het busje gestuurd. hahah Ik had het waasrschijnlijk niet droog gehouden bij het busje. Onze grote kabouter is alleen met de taxi naar het MKD gegaan vanochtend. (= ongeveer 30/ 45 minuten rijden) Volgens de juf was hij wel verlegen bij het uitstappen maar na een poosje ontdooide hij wel. Het is goed dat hij nu 3 daagjes naar het MKD kan gaan. Voor Ruben maar ook voor mama. Goed om de zorgen even uit handen te kunnen geven. Nu moet het op het MKD nog wel beter gaan lopen wat het eten en drinken betreft. Het gaat niet zoals wij het graag zien, maar goed het is natuurlijk nog maar de 2de dag. Hihih de controlfreak! Zowiezo kwakkelt Ruben enorm met het eten, De eerste ab kuur staat al weer op het programma en daarnaast eet hij weinig tot niet en leeft Ruben bijna alleen op de sondevoeding. Zucht... lastig... wat doe je eraan? Ik geniet nu nog even van de rust. Lisa slaapt.... straksjes met ons 2en naar de winkel en dan komt onze stuiterbal ook weer thuis. Het is wennen deze nieuwe weekindeling, maar het is goed!

Reacties

 1. Hoi Esther! Wat een kanjer zeg, die Ruben! Dus hij vindt het leuk op het MKD? Goed nieuws zeg! Moeilijk he, om de zorg uit handen te geven...lijkt mij wel tenminste. Qua eten hebben we hier dezelfde problemen helaas. Vanmiddag belandde de in boterham 2x op de grond (en het plastic bord aan stukken). 's Ochtends eet Levi ook nagenoeg niets: 2 happen brood en 2 slokken melk. Jeuj. We blijven ons best doen moet je maar denken!! Liefs Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zeg... die Ruben.

  Heerlijk jong, ik ontmoette hem vorige week bij je moeder. Ben eerlijk gezegd wel geschrokken van de toestanden met het en om het eten....

  Alle respect hoor!!!

  Dikke knuffel......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther, kleine jongetjes worden groot, en gaan dan alleen met de taxi naar school!
  Wat zal dat moeilijk voor je zijn, zo ver van huis.
  Maar als hij het leuk vindt is het natuurlijk alleen maar goed.Hoop dat het met het eten ook beter gaat worden, misschien als hij de kindjes ziet eten dat hij het ook gaat proberen.
  Wat leuk dat ik je in Emmeloord tegen kwam!
  Het was een superdag en het hele gebeuren die dag heeft 9000 euro opgeleverd voor onderzoek! was s'avonds kapot moe maar toen ik de andere dag de oogjes van Jari en Puck weer zag weet ik weer waar voor we het allemaal doen.
  Nu tot de volgende keer maar weer1 (14 oktober zijn we in Amsterdam zie we je dan weer?
  Groetjes Cobi en een dikke knuffel voor je kaboutertjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas