ziekenhuisopname

Vanochtend toch maar weer UMCG gebeld. Ruben blijft hoesten, snotterig zijn, niet willen eten, overgeven, enz. Gewoon niet fit! Hij wilde vanochtend zelfs om 11 uur naar bed. En dat voor een peuter..... Dus ome dokter geraadpleegd. Hij zei de vorige keer al (3 weken geleden ongeveer) dat als de de kuur niet zou helpen er toch grotere maatregelen getroffen moesten worden. En dat gebeurd dus nu ook. We worden op korte termijn nu opgeroepen om met onze kabouter naar het UMCG te gaan. Daar gaat hij een 2 weekse ab infuuskuur krijgen. Daanaast zal hij een broncieenscoop (ofzo iets) krijgen zodat de artsen in de longen kunnen kijken welke bacterieen Ruben elke x aan het plagen zijn. Dus.... een 'leuk' begin van de vakantie :-( Het zal Rubens eerste infuusopname zijn. De laatste keer dat hij in het ziekenhuis lag was in 2008. Dus het is voor ons allemaal even.... slik.... wat hangt ons nu weer boven het hoofd!

Reacties

 1. Oooh neeeee toch! :-(( Arme ventje. Jeetje zeg, da's behoorlijk slikken! Bij bronchoscopie halen ze kleine stukjes longweefsel weg toch? Zucht, veel sterkte lieverds. We denken aan jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is balen!! Ik wens jullie veel sterkte. Hij zal er hopelijk flink van opknappen.

  groetjes

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zeker geen leuk begin van de vakantie, echt balen. Ik hoop dat de kuur snel gaat aan slaan en dat de bronchoscopie niet al te veel ellende laat zien.

  Heel veel sterkte, hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeetje zeg wat schrikken, jadyn heeft ook zo een kuur gehad ook 2 weken aan infuus en op zich zijn ze er snel aan gewend en kunnen ze er alles mee, nou heel veel sterkte en hoop dat ruben er van opknapt veel liefs linda

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo