UMCG controle

Vanochtend met Ruben naar het UMCG geweest voor de controle. Alles prima in orde. Hij was weer een beetje gegroeid. YEAH Nu weegt hij 14 kilo en 96 cm. Dus al met al is hij tijdens de periode dat hij sonde voeding heeft 1, 7 kilo gegroeid en ongeveer 8 cm. Dus best veel in 5 mnd. Aan de waslijst met medicijnen komt er nu wel weer iets bij, helaas. Een neusspray. Zijn linkerneus gat blijkt geen sondevoeding slangetje door te gaan en de arts denkt dat het komt door een poliep. Dus nu maar sprayen en hopen dat ie gaat slinken en dat het slangetje er wel door gaat passen. Want Rubens rechterwang wordt er niet mooier op met dag in dag uit een pleister. En als dat niet blijkt te helpen wordt het toch weer een bezoekje aan de KNO arts. Ik merk dat onze kabouter steeds groter gaat worden. De controle verliep erg soepel en relax. We hoeven geen wandelwagen meer mee en dus is het allemaal een stuk makkelijker geworden. Lisa mocht gezellig even bij Thamar zijn. Ik realisseerde me dat ze eigenlijk nooit mee is geweest naar het UMCG. De dokters zijn telkens erg nieuwsgierig naar haar. Maar ja ik kies liever even voor een relaxe ochtend met Ruben alleen dan met nog zo'n handenbindertje mee :-) Ach ze moeten het nu maar gewoon met een fotootje doen. Waarschijnlijk zal ze in de toekomst nog vaak genoeg mee gaan met Ruben naar het ziekenhuis. Dus als we dat nog even kunnen uitstellen ...

Reacties

 1. WAUW, was ie geweldig gegroeid! Goed zeg! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jee wat goed zeg, van die Ruub!
  Dat geeft de burger toch moed lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. probeer toch eens zonder sondevoeding voordat hij niets meer wil/kan eten...Is ook beter voor zijn neus. Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marieke
  Ruben krijgt alleen 's avonds sonde voeding. Als extra dus. Overdag moet hij gewoon zelf eten. Dus er is geen gevaar dat hij zelf niet meer gaat eten. Gelukkig!!
  We gaan door met de sonde totdat hij lekker op het gemiddelde zit en dan hopelijk kan hij de extra calorietjes zelf naar binnen werken.
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo