dus niet

Vanochtend een gesprekje op cbs De Triangel gehad over onze Ruben. Zien ze het zitten om Ruben in janauri op school te hebben?? Euh.... nee dus. Ten minste niet als er niks gaat veranderen. Op cognitief gebied kunnen ze vanalles regelen, maar als het op medische/ persoonlijke zorg vlak is houd het helemaal op. Gelukkig was de IB-er gelijk eerlijk en recht door zee. Daar hebben we wat aan. En dus kan Ruben niet zijn kleuterjaren daar doorbrengen. Hij loopt nog zo achter op taalgebied en zelfredzaamheid dat hij waarschijnlijk ook helemaal zal gaan 'verdrinken' Dus nu het UMCG gebeld om met de schooleducator va het CF team te overleggen. Hij belt zsm terug. En waarschijnlijk wordt het toch het medisch kinderdagverblijf (ofzo iets) Nou ja als het maar een veilig goed plekje is voor Ruben waar hij zich goed kan ontwikkelen.

Reacties

 1. Oooh jammer zeg... :-( Gaat het er dan ook om dat ze geen medische hulp mogen verlenen zoals sondevoeding, kreon etc? Hopelijk vinden jullie alsnog een goede plek voor Ruben! Liefs Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, dat is wel jammer zeg! Maar wel fijn dat ze het meteen aangeven. Anders blijf je maar ronddobberen.

  Ik hoop dat alles snel op zijn plek gaat vallen en jullie een veilig en goed school plekje voor Ruben kunnen vinden.

  Liefs,

  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je meteen weet waar je aan toe bent, ik weet zeker dat jullie een fijne plek voor jullie mannetje gaan vinden, succes!!

  Grts, Kitty

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend voor jullie en Ruben. Ik hoop dat jullie snel een fijn plekje voor hem vinden.
  Groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me even slikken, succes met het zoeken.
  |Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Mic Key

Einde

Hoofdpijn enzo