10 op een dag

Nou nou het was me een dagje wel.... Theo vierde zijn verjaardag vandaag. Heel gezellig, maar wat minder als er een peuter om je heen jengelt die maar niet kan poepen!! Het was vanochtend echt heel sneu en zielig met ons mannetje. Jengelen, huilen en piepen. En poepen? ho maar! zooooo sneu :-( Uiteindelijk de hulp van oma ingeroepen. Dus hup Ruben in de auto en naar oma Gea. Wij thuis een feestje en oma Gea een poepfeestje. Ik heb Ruben om half 4 weer opgehaald en pfffff wat hing er een lucht bij oma in huis. hahhahhaha JAHOE Ruben heeft gewoon 7 poepluiers bij oma vol gepoept. Het waren echte bevallingen volgens oma, maar het is er uit. En voordat hij naar bed ging kwamen er nog 3 bij. Dus dat zijn er 10!!!!! Morgen toch maar even bellen met UMCG. Want tja 5 dagen niet poepen en dan zo'n drama dag als vandaag is niet goed voor zijn eetlust. Ben benieuwd wat ome dokter gaat zeggen.....

Reacties

 1. Wat sneu, het arme kereltje...
  Hier hebben we met de oudste (geen CF) ook poep-perikelen gehad. Misschien heb je wat aan onze huis, tuin- en keukentips: ongeveer 15 minuten na elke maaltijd even op de wc zetten, desnoods liedjes zingen, voorlezen oid. Niet te lang laten zitten hoor, maar vaak komt er wel wat. Genoeg drinken, veel bewegen. En de uiteindelijke redder hier was Activia Yoghurt. Maar dat moet je misschien eerst even met de arts overleggen? Sterkte en succes met je mannetje!
  groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och och wat een dag, dat moet toch ook kramp hebben gegeven. En dan 10 x wat zal dat een opluchting zijn geweest voor het ventje.

  Nu maar hopen dat het weer normaal zal gaan en iedere dag een mooi kakse afgeleverd kan worden.

  Groetjes, Els

  En natuurlijk nog gefeliciteerd met de jarige!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

December enzo

Heerlijk vakantie

pseudomonas